Tilos felhajtani a Drégelyvár utcai felüljáróra!

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Továbbra is csak a közösségi közlekedés járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót, más járművek nem közlekedhetnek a hídon – figyelmeztet a BKK. Aki mégis ráhajt a felüljáróra, közlekedési szabálysértést követ el.

Április 18-án lezárták a forgalom elől a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót a felújításához szükséges előkészítő és feltáró munkák miatt. A hídon jelenleg kizárólag a BKK járatai hajthatnak át félpályás korlátozás mellett, ideiglenesen még gyalog sem lehet közlekedni az átkelőn.

A korlátozás ellenére sok jármű sajnos továbbra is használja a felüljárót, ami az érvényben lévő közlekedési rend miatt szabálysértő. A BKK arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, tartsák be az előírt szabályokat. A helyszínen rendőrök is ellenőrzik a forgalmat, ezért a szabálysértés nem kívánt bírságot eredményezhet a figyelmetlen, vagy könnyelmű járművezetők számára – írta közleményében a közlekedési társaság.

A Drégelyvár utcában a Molnár Viktor utcáig lehet gépkocsival behajtani, Zuglóban a Csömöri úton pedig csak a Cinkotai útig. A lezárt szakaszt az autósok a párhuzamos útvonalakon tudják elkerülni.

Comments are closed.