Szociális intézmény a világhálón 

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A kerületi Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) honlapja október végén újult meg. A modern arculat és az aktuális tartalom fejlesztése mellett a jövőben létrehoznak egy belső szakmai fórumot.

Forrás: eszixv.hu

Forrás: eszixv.hu

A XV. kerületi szociális rendszert méltán emlegetik országosan példaértékűnek, hiszen szerteágazó szolgáltatásaival hajtóerőként hat a szférában. Ezt bizonyítja az is, hogy a helyi ESZI vezetősége felismerte, milyen nagy hatása van a világhálónak. A közösségi oldalak, a hírmeg­osztás nemcsak a profilmeghatározás szempontjából lényeges, hanem bizony a hatékony kommunikáció miatt is. Ennek szellemében újult meg az intézmény honlapja.

Gráczer Irma igazgató elmondta, egy sokkal áttekinthetőbb online felületet hoztak létre, ahol a külcsín mellett fontos szempont volt a belső tartalom színvonalának növelése is. A modern­ség mellett ugyanis az áttekinthető, aktuális, informatív online jelenlét sem elhanyagolandó. Az igazgató kitért arra is, hogy ennek érdekében hozták összhangba a weboldalt a közösségi oldalukkal.

Bár a virtuális világ legnagyobb mozgatórugója a kép és a forma, a fejlesztések itt nem érnek véget. A közeljövőben ugyanis a belső rendszerüket is szeretnék kimaxolni, ami annyit jelent, hogy egy szakmai, zárt kommunikációs felületet építenének ki. Így a területegységek és szakemberek fórumon oszthatják majd meg tapasztalataikat, információikat. Mindemellett a belső rendszert egyfajta tudástárként is tervezik használni, ezzel segítve a helyi szociális munkát. Bővebben: eszixv.hu.

Comments are closed.