Napvetőtábor

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület – röviden a KÖSZI – mögött álló önkéntes csapat 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági táborokat. Táborvezetőink alaposan felkészített önkéntesek, sok éves tapasztalattal mind világi, mind egyházi táborok szervezésében. A gyerekek 8-9 fős kiscsoportokhoz tartoznak a tábor során, csoportonként 2-2 vezetővel, így biztosítani tudjuk a gyerekek biztonságos, lélekben teljes és gondtalan táborozását.

NapvetőSzorolap (1)

A táborokat evangélikus, katolikus, református felekezetű fiatalok vezetik, ugyanakkor a táborban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, illetve bármely felekezethez való tartozás. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, ugyanakkor nem célunk, hogy bárkit megtérítsünk.

A KÖSZI Napvető táborról:

A tábort két korosztály számára külön turnusban rendezzük meg Piliscsabán egy gyönyörű zöld környezetben, igényesen kialakított és karbantartott táborhelyen. Helyet kapnak táborunkban az ismeretterjesztő vetélkedők, mozgásra serkentő sport- és táncfoglalkozások, játékok és táboron kívüli közösségépítő programok is.

Aki egyszer eljön, nem kérdés, hogy velünk marad-e, mert az élmények mellett az értékek is elkísérik egész héten át. Azt tapasztaljuk, hogy egy-egy tábor után táborozóink a saját közösségükben is sokkal aktívabban vesznek részt.

A KÖSZI Napvető táborok mottója 2014-ben: Csodák csodája

A születés, találkozásaink, a természet, gyógyulástörténetek csodáin haladunk végig az együtt töltött héten át, miközben szórakoztató programokat is kínálunk.

Szeretnénk, ha táborainkba azok is eljuthatnának akik anyagilag ezt nem engedhetik meg maguknak, ezért a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány segítségével – ahol az iskola vagy a helyi közösség ezt nem engedheti meg – szociális alapú támogatást is tudunk nyújtani a tábor költségeinek csökkentésére. 

  Korcsoport Időpont
Ifi 12-18 évesek július 27 – augusztus 2.
Kölyök 8-14 évesek augusztus 10-16 .

Ifi tábor normál jelentkezési időszak:

2014. június 9 – 2014. július 6. Ár: 27.000 Ft

Késői jelentkezési időszak:
2014. július 7. után Ár: 29.000 Ft

Kölyök tábor normál jelentkezési időszak:
2014. június 23 – 2014. július 20. Ár: 27.000 Ft

Késői jelentkezési időszak:
2014. július 21. után Ár: 29.000 Ft

Bővebb információt és a technikai részletek pontos leírását itt találja: www.koszi.net

Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot személyesen, kérem, keresse
Frenyó István Henrik KÖSZI-titkárt, akinek elérhetőségei:

Telefon: +36 20 239 3247

E-mail: istvan.frenyo@koszi.net

Segítségét és irántunk tanúsított jó szándékát előre is köszönjük.

Budapest, 2014. május 29.

Üdvözlettel:

Kelényi Zsolt Szabó B. András
a KÖSZI elnöke evangélikus lelkész

a KÖSZI Napvető tábor
lelki vezetője

Comments are closed.