Napközis tábor kilenc héten át

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Idén június 23-a és augusztus 22-e között kilenc héten át várja főként a kerületi iskolásokat a Szántóföld utca 3. szám alatt az önkormányzat napközis tábora és sporttelepe. A táborba az első osztályt elvégzettektől a hetedik osztályt végzettekig jelentkezhetnek a gyermekek.

Napközis tábor, archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Napközis tábor, archív/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A korábbi évekhez hasonlóan egyrészt helyben szervezett programokkal, másrészt kisebb kirándulásokkal készülnek a gyerekeknek a pedagógusok. – A hagyományoknak megfelelően lesznek különféle sport- és kézműves-foglalkozások, s a gyerekek ellátogatnak majd többek között a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a Csodák Palotájába és a veresegyházi Medveotthonba – sorolta a terveket Osváthné Brett Ildikó, az Ifjúsági és Sportközpont (ISK) munkatársa.
A napközis táborba az iskolákban lehet majd jelentkezni, az ISK minden oktatási intézménybe eljuttatja a beiratkozással, a tábori szülői értekezlettel kapcsolatos információkat. Akik a nyár folyamán szeretnének csatlakozni, szintén a szülői tájékoztatóban meg­adott időpontokban intézhetik a beiratkozást és a befizetést.
A táborozókat a következő helyek egyikére vihetik a szüleik: a Száraznád iskolába, a Kolozsvár utcai iskolába, a Budai II. Stadionhoz vagy a napközis táborba. A külső helyszíneken reggel 6 órától fél 8-ig lehet gyülekezni. A táborból délután fél 4-kor indulnak vissza a buszok, és este 6-ig lehet menni a gyerekekért.
A gyermekek szállítása és a programokon való részvétel ingyenes, ezek költségeit az önkormányzat állja, a szülőket csak a napi háromszori étkezés (tízórai, ebéd és uzsonna) költségei terhelik, amely naponta 617 forint – tudtuk meg Brett Ildikótól. Az étkeztetést biztosító céget közbeszerzési eljárással választja majd ki a Gazdasági Működtetési Központ.

Comments are closed.