Mozgalmas napjai voltak a rendőrségnek

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt időszakban igencsak hatékonynak bizonyultak rendőreink, akik néhány nap leforgása alatt több körözött személyt is elfogtak a kerületben: először szeptember 9-én egy kerületi lakásban fogtak el egy 44 éves férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja még szeptember 1-én elfogatóparancsot adott ki. Az ok, hogy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kiszabott börtönbüntetését még nem kezdte meg. A kerületi rendőrök korábban ahhoz az információhoz jutottak, hogy a férfi egy XV. kerületi lakásban tartózkodik. A férfi azóta átadták az illetékes hatóságnak.

Két nappal később a kerületi körzeti megbízottak egy gyanús személyre figyeltek fel a Kozák téren. A rendőrök igazoltatták a férfit, ami során kiderült, hogy a Debreceni Járásbíróság augusztus elején lopás miatt a körözését rendelte el. A férfit elfogták, és a bíróságra kísérték.

A „jó sorozatnak” nem volt vége ezzel: szeptember 13-án hajnalban a rendőrök egy Nyírpalota úti lépcsőházban fekvő férfit ellenőriztek, akit eljárás közben felismertek, mert egy nappal korábban az egyik helyi bevásárlóközpontból egy többszázezer forint értékű mobiltelefont lopott el. A 33 éves férfit előállították a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illuszráció (forrás: BRFK / Facebook)

Comments are closed.