Mindenkit vár a Csokonai, akiknek nehézséget okoz a rezsiemelés

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Csokonai Nonprofit Kft. közleményben jelezte, kész segíteni azoknak, akiknek nehézséget okoz akár egész napra kifűteni az otthonát, és persze azokat is, akik csak emberek közt szeretnének lenni:

„Emberi, ha tetszik nemzeti minimum, hogy senki se fázzon az otthonában. 2022-ben Magyarországon mégis eljött az a pillanat, amikor rendkívül sokaknak lesz szüksége a segítségre azért, mert nem tudják majd fizetni a rezsiszámlájukat, hiszen az állam magára hagyta őket. Nekik segít most a közösségünk és a kultúra!

2022. november 7-től egész napra megnyitjuk a Csokonai CultCafét a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban. Itt igyekszünk a következő napokban jó hangulatú, bensőséges teret kialakítani azért, hogy egy fűtött helyen mindenki tartalmas elfoglaltságot találjon magának. Bízunk abban, hogy ezzel tudunk segíteni a Tizenötödik kerületieknek”

– áll a közleményben.

Az egyre durvuló rezsiköltségek miatt már tulajdonképpen az egész országban beindultak a korlátozások, a kerületünket érintő nehézségekről már a szeptember végi közgyűlésen is esett szó, a pontos helyzetről pedig érdemes elolvasni Rab László TZN5-ben megjelent riportját.

 FOTÓ: ri / Pixabay

Comments are closed.