Köszönetet mondtak a biztonságunkért

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Egyenruhások lepték el december 19-én délután a Polgármesteri Hivatal épületét, ám a rendőrök és katasztrófavédők megjelenését ezúttal nem vészhelyzet indokolta. A kerület vezetése mindössze a köszöntetét kívánta kifejezni a rend őreinek. – A kerületünk hagyományosan jó kapcsolatot ápol a társszervekkel, a hivatalos kapcsolaton túlmutató baráti viszony van az önkormányzat és rendvédelmi szervek között – mondta dr. Lamperth Mónika jegyző.

Fotó: XV Média, Vargosz

Dr. Lamperth Mónika és a rendvédelmi dolgozókFotó: XV Média, Vargosz

Ennek a baráti kapcsolatnak pedig az is része, hogy év végén megköszönik a közbiztonságért dolgozók áldozatos munkáját. Idén elismerésben részesült dr. Balogh Róbert rendőr alezredes, a kerületi kapitányság vezetője, Balog Bálint rendőr őrmester, Bázel Éva és Földvári Nikoletta közalkalmazottak, Nagy Attila Endre címzetes rendőr főtörzszászlós, Rodák-Vasas Adrienn rendőr zászlós, illetve Béres Ferenc tűzoltó alezredes, IV-XV. kerületi tűzoltó parancsnok, Csigó Sándor tűzoltó törzszászlós, Fekete István tűzoltó törzszászlós, Jánvári Richárd tűzoltó hadnagy, Ligeti Zoltán tűzoltó törzszászlós és Tátrai Zsolt tűzoltó főtörzsőrmester.

Dr. Balázs Zoltán (b)/Fotó: XV Média, Vargosz

Dr. Balázs Zoltán (b)/Fotó: XV Média, Vargosz

A díjazottaknak az elismeréseket Hajdu László polgármester, Németh Angéla és dr. Balázs Zoltán alpolgármesterek, illetve dr. Lamperth Mónika jegyző közösen adták át.

Comments are closed.