Komposztáló és esővízgyűjtő is igényelhető

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A korábbi évekhez hasonlóan idén is folytatódik a házi komposztálási program kerületünkben.

Komposztáló,/Fotó: XV Média, Vargosz

Komposztáló,/Fotó: XV Média, Vargosz

– A Palota-15 Nonprofit Kft. 100 darab egy köbméter űrtartalmú, fából készült, lapraszerelt komposztálóedényt, illetve 100 darab 300 literes, ereszhez csatlakoztatható esővízgyűjtő tartályt biztosít idén a kerület lakóinak. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a készlet erejéig tudják figyelembe venni – tájékoztatta lapunkat Szögi Andrea, a cég ügyvezetője.
A társaság ingyen biztosítja a jelentkezőknek a komposztálóládát és az esővízgyűjtőt. Fontos, hogy csak XV. kerületi állandó bejelentett lakcímmel rendelkező lakók jelentkezhetnek a programra, valamint az is lényeges, hogy csak kerületi ingatlanhoz tudják biztosítani a hasznos eszközöket.

Esővízgyűjtő!/Fotó: XV Média, Vargosz

Esővízgyűjtő!/Fotó: XV Média, Vargosz

Az edényeket egy rövid elő­adással egybekötött rendezvényen adják majd át a program résztvevőinek, melynek helyéről és idejéről tájékoztatják a jelentkezőket. A pályázókkal használatba vételi megállapodást kötnek.
Jelentkezni június 10-éig lehet e-mailben az asszisztens@­palota-15.hu címen, illetve a 06 20 515 2949-es telefonszámon hétköznapokon reggel 8 és délután 4 óra között.

Comments are closed.