Képviselő-testületi ülésen történt

Rendkívüli üléssel kezdődött a képviselő-testület 2015. évi munkája. A január 8-ra összehívott ülés elején letették esküjüket azok a külsős bizottsági tagok, akik nem voltak jelen a december 17-i ülésen.

Dr. Balázs Zoltán (középen)/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Dr. Balázs Zoltán (középen)/Fotó: XV Média, Nagy Botond

A testület megszavazta, hogy dr. Balázs Zoltán, a pénzügyekért felelős alpolgármester január 10-től társadalmi megbízatású alpolgármesterként lássa el feladatát. Tiszteletdíját 336 555 forintban, míg költségtérítését havi 50 483 forintban határozták meg. A változtatás Balázs Zoltán kérelmére történt, mivel az alpolgármesterség mellett tovább szeretné folytatni tudományos és oktatói munkáját.

A grémium megválasztotta a RUP 15 Kft. és a Csapi 15. Kft. felügyelő bizottsági tagjait. A RUP 15 Kft. felügyelő bizottságába Halász Zoltán Ádámot, Hajduné Nagy Enikőt és Stilling Ferenc Tamást, míg a Csapi 15 Kft. felügyelő bizottsági tagjának Habersdorfer Bélánét, Grada Hatem Ádámot és Mikó Károly Krisztiánt választották meg.

A képviselők úgy határoztak, hogy Pestújhelyi Közösségi Ház területén található műfüves pálya szakmai működtetést a jövőben a Pestújhelyi Sport Clubra bízzák, s a feladat ellátásához kétmillió forintot biztosítanak 2015-re.

Comments are closed.