Hol, mikor, ki, mit, kivel?

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

 

Ifi online újságíróklubot indít a Pestújhelyi Közösségi Ház, jelentkezni 13-18 éves korig lehet. 2019. február 1-jétől négy alkalommal, minden második pénteken délután négytől este hatig lesznek a foglalkozások a közösségi házban (1158 Budapest, Szűcs István u. 45.)

A mottó: hol, mikor, ki, mit, kivel?

Tanuld meg, hogy lehet erre a pár kérdésre egy-egy közleményben válaszolni! Tanulj meg képeket készíteni, videót vágni, és igazodj el a közösségi médiában! A segítséget Rab László újságírótól, a Periszkóp Palotán szerkesztőjétől kapod meg.

Akkor jelentkezz, ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet tömören, élvezetesen beszámolni arról, ami téged körülvesz. A folyamatos online kapcsolattartás mellett a foglalkozások és személyes találkozások kéthetente lesznek. Egy telefonra meg az eszedre van hozzá szükség. Ha a munkáid elérik a megfelelő szintet, közleményeid azonnal megjelennek. Tanulj meg úgy figyelni, hogy a lényeget lásd! Tanulj meg úgy kérdezni, hogy mások veséjébe láss! Tanulj meg kényelmesen mozogni a nyilvános térben! Tanuld meg, hogyan tudsz érdekes lenni!

Az sem mellékes, hogy ha egyszer újságíró leszel, jól jöhet, ami itt rád ragad.

Jelentkezni lehet a +36 1 410-7168-as vagy a +36 30-342-2621-es telefonszámon. A részvétel ingyenes.

*

Hogy miféle közlemények készítésébe igyekszünk bevezetni a fiatalokat, itt lehet megtekinteni: Periszkóp Palotán videocsatorna

Nem tévéseket és nem profi regényírókat képzünk, azoknak próbálunk segíteni, akik a saját családjuk, közösségük eseményeit szeretnék a nyilvánosság előtt megmutatni. És mindehhez van beszélőkéjük vagy klaviatúrájuk. Tartjuk magunkat ahhoz a szabályhoz, hogy az vagy, akivé meséled magad. Ha tudsz mesélni, van esélyed rá, hogy figyeljenek rád. Mint annyi máshoz, ehhez is jártasságot kell szerezni. Ebben fogunk segíteni azoknak, akik jönnek. 

Ízelítő arról, hogy az online kommunikációról hogyan lehet beszélni, és mit érdemes róla elmondani. A Klubrádió Folyt.köv című műsorának felvétele 2019. január 17-én, a kérdező Kelen Károly és Rab László, aki válaszolt: Szűts Zoltán.  

Találkozzunk Pestújhelyen februárban és márciusban!

 

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.