Fődíjas szelektálók laknak egy kerületi családi házban

Átadták a társas- és családi házak számára meghirdetett szelektív gyűjtési játék, a Budapesti Szelektív Kupa díjazottjainak a nyereményeket november 13-án. A játékot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. hirdette meg.

Szelektív gyűjtés, illusztráció, Forrás: FKF Zrt.

Szelektív gyűjtés, illusztráció, Forrás: FKF Zrt.

A Családi ház kategóriában a fődíjat a kerületi Vág utca 44. számú ház tulajdonosa vehette át. A nyertes 100 ezer forintot kapott, és ehhez még jár neki a „Legszelektívebb ház” emléktábla is. Ebben a kategóriában nyereményként PET-palack kézipréseket is kiosztottak, és ebből jutott többek között a kerületi Palotás tér 9., és a Telek utca 82. szám alatt levő családi házak tulajdonosainak. Az 50 lakásos és nagyobb lakóközösségek kategória nyertesei között is találunk kerületi közösséget, a Szilas park 2-8. számú ház lakói szintén PET-palack kéziprést nyertek a játékban.  (Az összes nyertes felsorolását itt olvashatja.)

A jatek.hazhozmeno.hu oldalon található információk szerint a versenyen 3 kategóriában lehetett indulni:

  • családi házak
  • 50 lakás alatti lakóközösségek
  • 50 lakásos és nagyobb lakóközösségek

A játék 3 fordulóból állt:

  1. Regisztráció, szelektív teszt kitöltése. A következő fordulóba az a ház jutott tovább, amelyik legfeljebb 3 hibát ejtett a totóban.
  2. Helyes szelektív hulladékgyűjtés a mindennapokban. Az FKF Nonprofit Zrt. szúrópróbaszerűen ellenőrizte, hogy helyesen szelektálnak-e a játékosok.
  3. Az utolsó fordulóban kategóriánként kisorsolták a nyerteseket.

Nyeremények:

  • Családi házak 100 000 forint
  • 50 lakás alatti lakóközösségek 400 000 forint
  • 50 lakásos és nagyobb lakóközösségek 500 000 forint

+ kategóriánként 10 PET-palack kéziprés

 

 

Comments are closed.