Exit faktor Újpalotán

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Pólus Centernél felállított sátorban látható szeptember 24-e és 27-e között az Exit Cirkusz Exit Factor című új műsora.

Artisták/Fotó: Exit Cirkusz

Artisták/Fotó: Exit Cirkusz

Az Exit Cirkusz alapítói, a Picard dinasztia tagjai a világ szinte minden országában a leghíresebb cirkuszok porondjain léptek fel. London, New York, Párizs sikerei is ösztönözték az alapítókat arra, hogy a Franciaországból eredő Picard család cirkuszi hagyományait tovább vigyék. A 2011-ben alapított Exit Cirkusz a cirkuszművészet hagyományait megőrizve, teljesen újszerű elképzeléssel ötvözve teremtette meg a cirkuszt szerető közönségnek a szórakoztató világot – tudtuk meg Picard Vilmos ügyvezetőtől.

Az idei műsor címe Exit Faktor, a humorra helyezi a fő hangsúlyt a tehetségkutató műsorok stílusában. Gipetto bohóc mellett légtornászokat és zsonglőröket láthatunk, s természetesen nem maradnak le a porondról az állatok sem. Szerepelnek indiai futókacsák, rézusz és makákó majmok, holland törpekecskék, amerikai törpemalacok és a világ legkisebb idomított chivavái.

Különlegesség a sátor belső kialakítása is, a színpadra felépített műsorszámoknak köszönhetően a nézőtér bármely pontjáról tökéletesen láthatóak a produkciók.

Az előadások szerdán, csütörtökön és pénteken este 6-kor, szombaton délelőtt 11-kor és délután 3-kor kezdődnek. Szerdán – nyitási akció keretében – 1500 forintba kerül egy jegy, egyébként gyermekeknek (2-14 év kor között) 2 ezer 500 forint, felnőtteknek pedig 3 ezer. A www.exicirkusz.hu oldalon az akciós kupon kinyomtatói 2 felnőtt jegy áráért 3 belépőt kaphatnak (kivéve szerdán).

Comments are closed.