Erőt sugárzó nyugalom

Átlagos olvasási idő: 2 perc

Személyiségében van egyfajta megfoghatatlan báj, ezeregy arcát képes megmutatni a nagyközönségnek. Időnkét kislányos kacajjal rácsodálkozik, milyen játszótér épül Pestújhelyen, máskor pedig igéző dívaként pillant ránk a tévé képernyőjéről. Színpadi alázatát, hivatástudatát mondhatni az anyatejjel szívta magába. Malek Andrea többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő. A siker ízét sokszor megízlelte, azonban lelkesedése töretlen, és élmény vele a beszélgetés.

Malek Andrea/Forrás: Malek Andrea

Malek Andrea/Forrás: Malek Andrea

– Az Újpalotai Nyári Játékok rendezvénysorozaton ön is fellépett. Milyen emlékek fűzik a XV. kerülethez?
– A városrészben születtem, itt nőttem fel, öröm azokon a helyeken újra sétálni a kislányommal, ahol hajdanán én is játszottam. Épp ezért nagyon vártam, hogy végre felléphessek a kerületben. A pestújhelyi levegő számomra különleges, szinte belém ivódott, az itteni fuvallat semmihez sem hasonlítható.
– Sokszor említi, hogy Bécs az otthona, Magyarország pedig a hazája, így ingázik a két ország között. Vitalitása csodálatra méltó!
– Nem tagadom, kemény, sokszor embert próbáló feladat a mindennapjainkat egyengetni. Anyaként a család, a gyerekek a legfontosabbak, körülöttük forog az életem. Nagyon sok szeretet és kompromisszum szükséges, ahhoz hogy olyan döntéseket tudjak hozni, amelyek mindannyiunknak előnyösek. Létfontosságú, hogy időnként feltöltődjek, megtaláljam a belső nyugalmamat, hogy harmonikus legyen az életünk. Meg kell tanulunk lassítani is, ebben nyújt számomra útmutatót az ezotéria.
– Karrierjét a sokszínűség jellemzi. Mi motiválja?
– Halak jegyű vagyok, a kínai horoszkópom szerint pedig majom, de mindkét jegy jellemzője az örök mozgás. Állandóan lendületben vagyok, nagy a szabadságvágyam, lételemem a pezsgő alkotás. Olyan feladatok inspirálnak, amelyekkel értéket lehet közvetíteni és érdekli az embereket. Valószínű ezért lettem színésznő is, és nem elégedtem meg csak az énekléssel.
– Miben tud igazán kiteljesedni?
– Meg kell találni a közönséget, fantáziadús élményt kell nyújtani, úgy, hogy közben az értékközvetítés se maradjon el. Fontos megélni a pillanatokat, elfogadni a boldogtalanságot is. A lényeg, hogy merjünk változtatni, a saját életünket élni, mert csak így lehetünk boldogok, önmagunk.
– A közönség hol találkozhat önnel legközelebb?
– Honlapomon, a www.malekandrea.hu-n minden aktuális információt megtalálhatnak az érdeklődők. A fővárosiakat legközelebb szeptember 8-ára a Budapest Jazz Clubba invitálom. Kiss Judit Ágnes verseivel, Fűri Anna zenéjével született meg a VadonNő című kortárs sanzonest, amely számos különlegességet ­tartalmaz.

Comments are closed.