Családias ünnep

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

 

40 éves az óvoda

Családias ünnep

Családias hangulatú ünnepet tartottak december 11-én az Aulich utcai Palotai Vadvirág Óvodában, amely idén ünnepli a működésének negyvenedik évfordulóját. A születésnapra a régi kollégákat is meghívták, akik közül sokan éltek is a lehetőséggel.

Nedoba Katalin óvodavezető elmondta, az intézmény születésnapja szeptember 17-én volt, de mivel a Patyolat utcai ovisok egy csoportját – az ovijuk felújítása miatt – vendégül látták november közepéig, nehéz lett volna bensőséges ünnepséget rendezni előbb. A december 11-i rendezvény azonban pótolta az elmaradt születésnapot. Az ünnepségre az óvoda eddigi négy vezetőjéből három eljött – dr. Zubriczki Ireneus sajnos már nem lehetett jelen. A jeles napon köszöntötték Barnáné Lukács Mónika dajkát, valamint Hajdú Ferenc fűtőt és kertészt is, akik gyerekként ide jártak oviba, ma pedig az intézmény dolgozói.
– Az óvoda közösségének az erejét bizonyítja, hogy az elmúlt negyven esztendőben mindössze négy vezetője volt az intézménynek – mondta László Tamás polgármester, aki hozzátette: a műsort látva egy cseppet sem izgul az óvoda jövőjéért. – Úgy gondolom, szükség lesz arra, hogy a tornaszobát ismét csoportszobává alakítsuk vissza, a sportolásra pedig másik helyiséget építsünk.

Comments are closed.