Tag: Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete

17
dec

Karácsonyfa ajándékba

Az ÖTHÉT Egyesület karácsonyfa díszítésre hívta a kerületi nagycsaládokat. Makai Ferenc, az egyesület elnöke és Cserdiné Németh Angéla polgármester a Spirál házban található Szabó Ervin Könyvtárban egy műfenyővel és díszekkel fogadta azt a kilenc családot, melynek tagjai a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete kérésére vállalták, hogy részt vesznek a meghitt adventi előkészületekben. 

29
okt

Fényesen mókás Halloween parti

Működése során első ízben rendezett Halloween Partit a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete. Perczel Tímea, az egyesület elnöke elmondta a Led Performance cirkuszi artistacsoport megkeresésének „nem tudtak ellenállni”.

15
jún

Indulhat a vakáció!

Gyermeknapi juniálissal berúgta a nyarat a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete. Az Árendás köz június 13-án megtelt élettel, gyermekzsivajtól volt hangos a környék. A rendezvényen Cserdiné Németh Angéla köszöntötte a résztvevőket, míg Perczel Tímea az egyesület vezetője örömét fejezte ki, hogy sokan velük tartottak. Közös főzés és kreatív fogalkozások mellett eljárták a Jeluzselám táncot is a helyi diákönkormányzat segítségével. Bemutatót tartott a Diamond Gym Muaythai Club Hungary csapata és a Pólus Kutyakiképző Iskola. Egy biztos a jó hangulat megadta a kezdőrúgást a nyári vakációhoz!

7
ápr

Patronálás magasabb fokozatban

A  pandémia a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének sokkal több munkát adott,  a járvány miatt sajnos jelentősen megnőtt a rászorulók száma a kerületben.

– A járvány 2020-as kirobbanása óta már a hét minden napján osztjuk az élelmiszereket – mondta Perczel Tímea, az egyesület vezetője. – Szerencsére a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztül kapunk adományokat, amire nagy igény van, mert folyamatosan nő a hozzánk forduló családok száma. Ma már több mint 160  regisztrált tagunk van, akik rendszeres segítségre szorulnak. 

Perczel Tímea azért jó hírt is megosztott velünk. Egyrészt, hogy még mindig akadnak olyan cégek, amelyek akarnak és tudnak is segíteni (más kérdés, hogy ezek felkutatása egyre nehezebb feladat).

28
dec

Nagycsaládosok öröme

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete a támogatóknak és az önzetlen segítségének köszönhetően 150 nehéz körülmények között élő családnak tudta szebbé varázsolni az ünnepeket. Jutott étel az asztalukra, karácsonyfa díszelgett a szobákban és alatta meglepetés várta a kicsiket és a nagyokat. Nagy hajtás áll az önkéntesek és adományozók mögött, hiszen karácsony előtt még szétosztották a sok ajándékot, melyet a családokból egy fő vett át a járványügyi szabályoknak megfelelően.