Tag: lakosok

5
márc

Önkéntes válaszokat vár a KSH

A hivatal statisztikai adatgyűjtéshez kér segítséget a lakosságtól, hogy feltérképezhesse a társadalom jellemzőit, a válaszadás önkéntes.

29
jan

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁS

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 8/2017. (III. 14.) önkormányzati rendelet értelmében tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és a Partnereket, hogy a 17/2018. (VI. 26.) ök. számú rendelettel elfogadott Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Kerületi Építési Szabályzata (KÉSZ) módosításra kerül. A KÉSZ módosítását két alapvető ok indokolja. Egyrészt a kerület egyes területein a fővárosi településrendezési tervek előírásai miatt korlátozott beépítési lehetőségek kerülhettek csak biztosításra,

Read more

12
dec

Megnyitották a Czabán suli jégpályáját

Várják a korcsolyázókat a Czabán suliban december 11-e óta. A 380 négyzetméteres ingyenesen használható jégpálya fedett, így bármilyen időjárási körülmény között lehet rajta korcsolyázni.

27
nov

Közmeghallgatást tartott az önkormányzat

Az önkormányzati bérlakások helyzete, fejlesztések, szemétprobléma, az utak állapota és a helyi egészségügy is terítékre került november 22-én a kerületi közmeghallgatáson.

9
nov

Tisztasági nap lesz a kerületben

Idén a Csobogós utcai lakótelepen szeretné a lehullott faleveleket összegyűjteni a lakosság segítségével és közreműködésével az önkormányzat által szervezett tisztasági hónap kapcsán a Palota-15 Nonprofit Kft.