Tag: lakás

9
dec

Tájékoztatás az önkormányzati bérlakásokban élőknek

Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának feltételeiről szóló 26/2003.(VI.30.) számú önkormányzati rendeletében (továbbiakban: Rendelet) foglalt jogszabályi kötelezettség értelmében a Palota-Holding Zrt. 2019. október 31. napjáig felülvizsgálta a szociális alapon és költségelven bérbe adott lakások Bérlőinek – a Bérlők által benyújtott jövedelemigazolások alapján – ezen lakbér mértékre való jogosultságát.

31
okt

Megtorpant a fővárosban a használtlakás-piac, csökken a kereslet

A fővárosban megtorpant a használtlakás-piac, ugyanis az első félévben 9941 használt lakás talált gazdára, ami éves összevetésben 46 százalékos visszaesés, ez a folyamat vidéken is érzékelhető – közölte az Ingatlan.com.

30
aug

Különleges felújítás a Sín utcában

A Habitat for Humanity Magyarország civil szervezet több mint húsz éve foglalkozik hazánkban házak építésével, lakások felújításával, hogy támogassa a rászorulók lakhatását. A Sín utcai önkormányzati lakásoknál fordult elő velük először, hogy kerületi védettségű házban varázsoltak újjá otthonokat.

11
febr

Lakáspályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Lakosok!   Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata a tulajdonában lévő 6 db üres, összkomfortos lakás költségelven, felújítási kötelezettséggel történő bérbeadására pályázatot hirdet. A pályázati felhívás – mely részletesen tartalmazza a pályázható lakások adatait és a pályázati feltételeket – a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, illetve a honlapon (www.bpxv.hu) 2019. február 4-én (hétfő) 8.00 órától 2019.

Read more

9
nov

Kereslet van a kerületi olcsó lakásokra

Továbbra is tart a drágulás és a forgalom élénkülése az ingatlanpiacon, ezért megnőtt a kereslet az olcsóbb, kevésbé frekventált városrészekben található lakások iránt. Nagyon sokan kerestek lakást a XV. kerületben is októberben – olvasható az ingatlan.com portál közleményében.