Tag: köztisztviselők napja

25
jún

Megbecsült dolgozók – rendhagyó elismerések

A közszolgálati tisztviselők napja alkalmából tartott ünnepségetjúnius 25-én a polgármesteri hivatal.

A díjak és elismerések átadása ünnepélyes keretek között zajlott, de még mindig nem a korábban megszokott módon, állománygyűlés keretében. Az alkalmon részt vett Cserdiné Németh Angéla polgármester, Tóth Veronika, Tóth Imre alpolgármesterek, valamint a hivatalt vezető dr. Filipsz Andrea jegyző és dr. Kevevári Edit aljegyző. A díjakat, okleveleket Cserdiné Németh Angéla és dr. Filipsz Andrea adták át.

Köszöntőjében a polgármester örömét fejezte ki afelett, hogy ha szűkebb körben is, de meg tudják ünnepelni azokat a munkatársakat, akik a napi teendőik mellett valami pluszt tettek le munkájuk során. „Az elmúlt másfél évben mindent felülmúlt, amit tettetek, az a munka, amit a lakosság érdekében végeztetek. Köszönjük, hogy vagytok nekünk” – hangzott el Cserdiné Németh Angéla köszönése. Az elismerés és a köszönet volt dr. Filipsz Andrea jegyző rövid beszédének is a középpontjában. Mint mondta, a hivatal számára nehéz 2019-es esztendő után azt hitte mindenki, hogy csak könnyebb időszak jöhet, azonban a járványhelyzet felülírta ezt a várakozást. 

30
jún

Munkaszünet a hivatalokban és az egészségügyben pénteken

Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára, és zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.

29
jún

Zárva lesz a hivatal!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közszolgálati tisztségviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdése értelmében a Közszolgálati Tisztviselők Napja július 1. munkaszüneti nap. Fentiek értelmében a Budapest Főváros XV. Kerületi Polgármesteri Hivatal július 1-jén (pénteken) zárva tart. Budapest, 2016. június 20. Dr. Lamperth Mónika s.k. jegyző

16
jún

Szünnap a hivatalban

1
júl

Köztisztviselők napja

A köztisztviselők és kormánytisztviselők napját július 1-jén tartjuk Magyarországon. 1992-ben ezen a napon lépett életbe a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény, amelynek hatására négy évvel később, 1996-ban a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete kezdeményezte, hogy ez alkalomból ünnepnapot tartsanak.