Tag: darts

24
aug

Kupagyőztes lett a PöSöC

Megnyerte a soft szakágban kiírt Magyar Kupát a Pestújhelyi SC dartscsapata. Az Érden megrendezett egy napos versenyen a Borbély Richárd, Szabados Attila, Bagi János, Molnár László és Váradi György alkotta együttes a győzelem mellett komoly skalpokat is gyűjtött. Az érdi versenyen a csoportjából simán jutott a negyeddöntőbe a PöSöC, ahol előbb a kerületi vetélytársat, az Újpalotai Kavicsost, majd a tavalyi

Read more

16
nov

Éjféli dartsgyőzelem

A Pestújhelyi Sport Club (PöSöC) dartsosai az ország legjobbjai közé tartoznak, amit már évek óta bizonyítanak a szakosztály tagjai. Legutóbb éppen az elmúlt hetekben tették ezt, amikor steel szakágban immár sorozatban negyedszerre megnyerték a Magyar-kupát.

30
máj

Végső-féle dupla beszálló

Végső János, a Pestújhely SC dartsosa ismét a világ legjobbjai között szerepelhet. Az Újpalotán élő sportoló ugyanis megnyerte a hazai kvalifikációt, így jogot szerzett arra, hogy a magyar csapat tagjaként a júniusban Hamburgban rendezendő PDC csapat-világbajnokságon szerepelhessen.

7
máj

Elhódította a Magyar Kupát a PöSöC

A soft Magyar Kupát április 27-én rendezte a Magyar Darts Szövetség. A verseny érdekessége, hogy a csapatoknál a sorsoláson dől el, hogy ki lesz az ellenfelük – írja a Pestújhelyi SC (PöSöC). A Borbély Richárd, Bukovszki András, Szabados Attila, Tóth Péter, Várady György, Végső János alkotta csapat végül elhódított a kupát. 

6
nov

Ezüstérmes lett Végső János pestújhelyi dartsos a Hungarian Open Weekenden

Komoly sikereket értek el a magyar dartsosok, köztük Végső János, a Pestújhelyi Sport Club versenyzője a Budapesten rendezett Hungarian Open Weekenden, melyen 20 ország 197 férfi és 33 női versenyzője világranglista pontokért küzdött – írja az MTI.