Tag: Csokonai Művelődési Központ

3
okt

Patti Smith segítségével érkezett meg a punk a Tizenötödikbe

Azt igazán nem mondhatjuk sajnos, hogy Budapest Patti Smith rajongóinak lenne a központja, viszont jó világvároshoz méltó módon azért így sem tűnt rossz ötlenek, hogy a punk keresztanyjaként emlegetett Smith a magyar fővárosban is kapjon egy dedikált napot. Főleg, ha ez a minden támogatást megérdemlő „szakadár” Freeszfe egyesület szervezésében átélhető a francia Centre Pompidou-vel közös projektben. Az már csak hab

Read more

17
nov

Gálával ünnepelték a 60 éves Csokonait

Gálaműsort rendeztek november 16-án este a 60 éves Csokonai Művelődési Központ tiszteletére.

3
nov

Filmhét RÖFI-filmekkel

A Csokonai Művelődési Központ idén negyedik alkalommal mutat be saját készítésű filmeket a november 14-i Rákospalotai Rövidfilmszemlén (RÖFI-n) Teszler Tamás „Egy nap kezdete”, Csicskár Dávid „Reggeli látogató” és Bán Attila „A paradicsom” című alkotását láthatja majd a nagyközönség. Kuczkó Andreától, a filmes projekt vezetőjétől megtudtuk, hogy mind a három filmet leforgatták már, jelenleg éppen az utómunkálatokat végzik, az alkotások pedig már készhez közeli állapotban vannak.

10
okt

Új élet, új technika

A Csokonai Művelődési Központ új kiállítóhelyisége, a Palota Galéria Faltisz Alexandra tárlatával nyitotta meg kapuit szeptember 20-án. Az IBBY-díjas grafikusművész a 85. Ünnepi Könyvhétre megjelent, testvérével, Faltisz Robertával közös könyvének, a Csörgevári vigasságok illusztrációival mutatkozott be a XV. kerületi publikumnak.

23
aug

Bővülő fogadótér a Csokonaiban

Az őszi idényben megújult, tágas fogadótérrel várja majd a vendégeket a 60. születésnapját ünneplő Csokonai Művelődési Központ.