Bérgyilkos ölte meg a Szilas partján a vállalkozót

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Legalábbis ezzel gyanúsítják most a csantavéri Dér Csabát (38). A maffia bérgyilkosa a múlt hét szombaton Belgrádban a nyílt utcán fejbe lőtte 37 éves áldozatát. A gyilkos szökésben van. A brutális emberölésről a térfigyelő kamerák pontos felvételeket készítettek (a felkavaró videót itt meg lehet nézni, de csak erős idegzetűeknek javasoljuk). 

Magyar lapértesülések szerint Dért gyanúsítják a magyar rendőrök a Szilas-patak partján tavaly elkövetett gyilkossággal is, amiről mi is részletesen beszámoltunk.  2018. szeptember 20-án történt, a Pólus Center mögötti parkolóban találták holtan V. László vállalkozót. A rendőrség szűkszavú közléseiből akkor annyit lehetett megtudni, hogy a gyilkos hidegvérrel ölte meg a zuglói üzletembert.

A rejtélyes kő, ennek közelében dördült el a lövés – V. László azonnal meghalt

A tettes és áldozata éjjel érkezett a Szilas-patak partján lévő elhagyatott parkolóba. Amint autóikból kiszálltak, az elkövető térdre kényszerítette V. Lászlót, és közelről fejbe lőtte. A testet ezután elvonszolta a patakmederig, majd elhajtott. V. László autójában drogot és készpénzt is találtak, ez azonban nem kellett a gyilkosnak.

V. Lászlónak a bűnügyi hírek szerint drogvita okozta a vesztét. A rendőrség nagy erőkkel kezdte a hajszát, és Dér Csaba ellen már szeptember 27-én kiadták az elfogatóparancsot. A Budai Központi Kerületi Bíróság 2018. november 15-én európai és nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki D. Cs. gyanúsítottal szemben, ahogy akkor fogalmaztak: egy 2018 szeptemberében a XV. kerületben elkövetett emberölés miatt.

Dért, aki már korábban is ölt embert, azóta keresik. (PP, Rab László, 2019. január 15.)

 

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.