Mentés Másképp – premier előtti filmvetítés a Csokonaiban

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Premier előtti filmvetítést tartanak a Csokonai Művelődési Házban augusztus 17-én, kedden este fél 8-tól. A Mentés Másképp című új magyar pszichológiai krimi-vígjátékot láthatják az érdeklődők, ami egyébként augusztus 26-án kerül a mozikba. 

A történet egy 29 éves befásult és kiégett irodista srácról, Lovas Márkról (Sándor Péter) szól, aki kap egy érdekes megbízást egy kétségbeesett apától (Trokán Péter), miszerint a depressziós lányát segítsen megmenteni az ő különleges Alternatív terápia módszerével. Márk egy új esélyt kap a boldog életre: megmenthet egy életet a folytonos szomorúság rabságától.

Az alternatív terápia lényege, hogy a kezelt beteg nem tudja, hogy kezelés alatt áll. Mainpulálják az életét, úgy hogy a gyógyuláshoz szükséges élményeket és érzelmeket váltsák ki belőle.

A Rózsa Gábor rendezte film főszerepeit Sándor Péter, Virsinszki Zoltán, Dézsi Darinka, Trokán Péter, Tóth Krisztina, Bánovits Vivianne és Lajos András játssza.

A XV. kerületi filmbemutatót követően közönségtalálkozóra is sor kerül, amin jelen lesz Sándor Péter, Trokán Péter, Virsinszki Zoltán, Tóth Krisztina, Bánovits Vivianne, Lajos András, valamint Rózsa Gábor rendező és Erős Márton zeneszerző is.

A vetítésre a felnőtt belépő 1.500, a diákjegy 1.000 forintba kerül.

Comments are closed.