Gyermeknapi pályázat általános iskolásoknak

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A BRFK Bűnmegelőzési Osztálya gyermeknapi egyéni művészeti pályázatot hirdet budapesti általános iskolák tanulóinak. Egy pályázó egy alkotással pályázhat vers, novella vagy képregény műfajban, „A rendőrség” témakörben. A beérkezett pályázatokat négy korosztályban várják: 1-2. osztály, 3-4. osztály, 5-6. osztály, 7-8. osztály.

A pályamunkák kézzel készítve, vagy elektronikusan szerkesztve is beadhatók, maximum 20 oldal terjedelemben. A pályamunka mellé fel kell tüntetni a pályázó nevét, korát, az alkotás és az iskola címét, a gyermek törvényes képviselőjének nevét, valamint elérhetőségét.
A versenyművek leadásának módja: postai úton: BRFK Bűnmegelőzési Osztály (1139 Budapest, Teve u. 4-6.), elektronikusan: bunmeg.brfk@budapest.police.hu. A pályaműveket az intézmények is összegyűjthetik, és eljuttathatják a megadott elérhetőségre, a BRFK Bűnmegelőzési Osztály részére.
Alkotások leadási határideje: 2016. május 5-e 13 óra.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatra beküldött pályázat kiadványaiban és az interneten külön díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.

Comments are closed.