Felhívás javaslattételre

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

F E L H Í V Á S !

 javaslattételre

a kerületben működő társadalmi szervezetek, egyesületek, egyházak, kerületi lakosok részére a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díjra.

A Budapest Főváros XV. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2012. (VI.6.) önkormányzati rendelete szabályozza a „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díj adományozását.

A „Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem” díj annak a személynek adományozható, aki kerületi lakosként, vagy a kerületben tevékenykedőként a kerület fejlődése, a közjó előmozdítása érdekében kifejtett példamutató és szakmailag kimagasló tevékenységet fejtett ki

– az egészségügy,

– a szociális és családvédelem,

– a nevelés-oktatás,

– a művelődés és a sport,

– a köz érdekében, a közösségért végzett tevékenység,

– a vállalkozás,

– a közrend és közbiztonság,

– a környezetvédelem és a településfejlesztés,

– a közigazgatás,

– a médianyilvánosság

– közösségek

– intézményüzemeltetés, -fejlesztés, vagyongazdálkodás területén.

A díjra javaslatot tehetnek a kerületben működő társadalmi szervezetek, egyesületek, egyházak, a kerület lakosai.

A rendeletben foglaltaknak megfelelően a javaslatot – indoklással együtt, a terület pontos megjelölésével – 2017. december 1-ig a XV. kerületi Önkormányzat polgármesterének címezve a Budapest Főváros XV. ker. Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Osztályához (1153 Budapest, Bocskai u. 1-3.) lehet eljuttatni. A javaslathoz szükséges nyomtatvány a hivatal honlapjáról (www.bpxv.hu) a felhívás menüpontból letölthető.                                                              Hajdu László s.k.

polgármester

Comments are closed.