Egy kicsi mozgás mindenkinek kell

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Csokonai Kulturális és Sportközpont eltökélt célja, hogy minél több embert megmozgasson a kerületben. Varga Józseftől megtudtuk, hogy idén ismét nagyszabású lesz a május 20-i Challenge Day, és májustól november végéig (a nyári szünet kivételével) a hétvégeken öt létesítményt is megnyitnak a sportolni vágyók előtt.

A 25. alkalommal megrendezett Kihívás Napján a kerületi óvodákban, az iskolák nagy részében, a Budai II. László Stadionban, a Hartyán iskola melletti Meditációs parkban, az Árendás közi konditeremben, a László Gyula iskola melletti játszótéren, a Vasgolyó utcai sportpályán és a Pólus Kutyakiképző Iskolában is szerveznek programokat. Ezek között olyan látványosságok is lesznek, mint a kerületi karatésok bemutatója, a kerületi fociklubok tornája, vagy éppen a fekvenyomó- és húzódzkodóverseny.

Kihívás napján futódélutánt is tartottak Újpalotán/Fotó: XV Média, Vargosz

Kihívás napján futódélutánt is tartottak Újpalotán/Fotó: XV Média, Vargosz

A nyolcadik alkalommal meghirdetett Nyitott iskola, nyitott sportlétesítmény program keretében a Dózsa György Gimnáziumban szombatonként reggel 9 és délután 2 óra között látogatható a konditerem és műfüves pálya, a Szent Korona Általános Iskolában ugyanebben az időpontban használható a tornaterem és a műfüves pálya. A Kontyfa iskolában szombaton délután 2 és délután 7 óra között, a Czabánban pedig vasárnaponként reggel 9 és délután 2 óra között nyitott a sportudvar, míg az AST Testkultúra SE Árendás közi konditermében vasárnap reggel 10 és délután 6 óra között ingyenesen használhatók az eszközök.

Comments are closed.