Változz meg szeretetből!

Szupermaratonista, hosszútávúszó és kerékpárversenyző, édesapja halála után úgy döntött, ápolja hagyományát, ezért minden télen átússza a Dunát. Az Újpalotai Közösségi Házban március 29-én este ifj. Schirilla György bölcsességekkel, valamint jógagyakorlatokkal biztatta a közönségét.

Ifj. Schirilla György/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Ifj. Schirilla György/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Négy kiadást megért könyve máig népszerű. Változz meg szeretetből című kötetében körüljárja, mit kell tennünk, hogy boldogok és egészségesek legyünk.

– Csak azok a dolgok sikerülnek az életünkben, amikben hiszünk, és amit szeretünk. A kedvenc bölcsességem így hangzik: imádkozz úgy, mintha minden Istenen múlna, de cselekedj úgy, mintha minden rajtad múlna – mondja Schirilla György.

Meggyőződése, hogy „lélekből” kell élni, gondolkodni, cselekedni, mert a boldogság megszületésének útja: a szív, az agy és a kéz. Ahogy szlogenjében hirdeti: aki elhagyja magát, azt mások is elhagyják, de az ellenkezője is igaz: aki törődik másokkal, azzal mások is törődnek.

A nemzet rozmárja legközelebb április 4-én ússza át a Dunát a Margitszigetnél édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából.

Comments are closed.