Új biciklit is nyerhetsz a bicikliutakhoz!

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A XV. kerület önkormányzata a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program pályázatának segítségével tesz azért, hogy ne csak a kerékpáros infrastruktúra fejlődjön a kerületben, de az infastruktúrán használt eszközcsalád is bővüljön: kerékpárt és egyéb értékes nyereményeket is lehet nyerni a Csokonai honlapján elérhető pályázatokkal. Az „Én és a biciklim” rajz- és fotópályázat keretei közt március 31-ig várják a kreatív ötleteket: 1-4 osztályos / 5-8 osztályos gyerekek fotóit vagy rajzait. A legjobb alkotások kiállításra kerülnek a kerületben, illetve a social média felületeken, az első három helyezettet korcsoportonként és kategóriánként külön díjazzák. A pályázat részleteihez kattintson ide!

A másik játék már nem kötődik korhoz: egy online kvíz kitöltése után április 14-én a helyes megoldásokat beküldők között 10 darab értékes nyereményt sorsolnak ki az Epres sori Pop up piacon. A kvíz ide kattintva érhető el.

2023 nyarára több biztonságosan kerékpározható útfelületek jön létre a XV. kerületben. A beruházásnak köszönhetően a kerület lakosai kerékpárral is könnyen eljuthatnak majd a helyi iskolákig, óvodákig, valamint biztonságosabban elérhetik a környék üzleteit és a közösségi közlekedés fontosabb megállóhelyeit. A térképen a tervezett és a már megvalósult fejlesztések láthatók.

BORÍTÓKÉP: renategrande0 / Pixabay

Comments are closed.