A tavasz Budapesten kezdődik

Megújul a nagy múltú Budapesti Tavaszi Fesztivál, amelyet immár 34. alkalommal, március 21. és április 6. között több intézmény együttműködésével rendeznek meg.

Budapesti Tavaszi Fesztivál

Budapesti Tavaszi Fesztivál

A fesztivál 1981-es első megrendezése óta az ország legnagyobb kulturális eseményévé nőtte ki magát. Kiállítások, színházelőadások, dokumentumfilmek és komolyzenei hangversenyek színesítik a fesztivál repertoárját.
A rendezvény központi helyszíne a Művészetek Palotája lesz, ahol az első magyar újcirkusz társulat is fellép. A résztvevő intézményekben, a Budapest Music Centerben, a Millenáris Parkban, a Vígszínházban, a Zeneakadémián és a Művészetek Palotájában a programkínálat olyan műfajokkal gazdagodik, mint a jazz és a pop.
Az év legizgalmasabb kulturális két hete alatt hat világpremier, tizennyolc magyarországi bemutató, valamint további három színházi premier lesz. A szabadtéri és ingyenes rendezvényekkel együtt több mint 170 eseményt foglal magában a fesztivál.
Ennyi színes, multikulturális programmal méltán nevezhetjük a rendezvénysorozatot a tavasz ünnepének. A részletes programról és a jegyvásárlásról bővebb információt a www.btf.hu weboldalon találhatnak az érdeklődők.

Comments are closed.