Önkormányzati képviselői beszámolók

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Szilvágyi László (Mindenki a Tizenötödikért, 2. vk.)

Eltelt egy év. Ilyenkor érdemes megállni pár percre és átgondolni, mi is történt, milyen feladatokat oldottunk meg, és mi vár ránk a következő évben. Fontosak voltak a már sokszor hangoztatott kis projektek. Felújítottuk az Aporháza első szakaszát, új játékelemek kerültek a Csobogós játszóra, megjavítottuk a Kossuth suli előtti megrongált behajtásgátló berendezést, ismét javítottunk a Szövőgyár utcai ovi állapotán, próbáltuk lehetőségeinkhez mérten folyamatosan rendben tartani környezetünket, új szemétgyűjtőket helyeztünk ki, osztottunk újra komposztkarámokat és esővízgyűjtő edényket. Elkészült egy szép virágágyás a Csobogós lakótelepen, és sok utcabútort kicseréltünk.

Megtartottuk első szomszédünnepünket, amely hatalmas sikert aratott. A sok biztató és köszönő szó arra sarkall minket, hogy 2024-ben is legyen ilyen rendezvény.

Idén folytatjuk a munkát, forgalomlassító elemeket tervezünk a Kossuth lakótelepen, a játszóelemeket kicseréljük, további útszakaszokat újítunk fel, és végre szeretnénk zebrát létesíteni az Epres sorra az Aldihoz. Megújítanánk a Fő utcai postával szembeni területet is, és végre méltó városközpontot kaphat Rákospalota.

Megtaláltak minket a Zöld 15 Egyesület tagjaival a már sok-sok éve megszokott gyűjtőpontokon, ahol bajba jutott családoknak gyűjtöttünk tartós élelmiszereket.

Comments are closed.