Százon belül a lila iskola

Lila Iskola

Lila Iskola

Nagyon szép karácsonyi ajándékot kapott a László Gyula Gimnázium és Általános Iskola közössége. Egy közelmúltban készített felmérés alapján az újpalotai iskola gimnáziumi tagozatát a száz legjobb középiskola között a 81. helyen rangsorolták.

– A 18 éves munkánknak az eredménye a helyezés – mondta Bäckné Kremm Andrea igazgatónő. – Nagy megtiszteltetés számunkra, hisz fiatal középiskola vagyunk. Az első évfolyamunk csak 2002-ben érettségizett, de ennyi idő alatt is sikerült komoly eredményt felmutatnunk.
Az ország 957 középiskoláját szigor

úan szakmai és tanulmányi szempontok alapján vizsgálták. (Léteznek olyan vizsgálati módszerek is, amelyek az épület adottságait é

s az intézmény felszereltségét is figyelembe veszik.) A 2012-es érettségi adatok, a 2012-es magyar és matematika kompetenciamérések, és a két évvel ezelőtti általános felsőoktatási felvételi eljárás eredményei és az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyeken elért helyezések alapján elkészített rangsorban a lila iskolát az előkelő 81. helyet szerezte meg.
– Az eredményre büszkék lehetünk, de nem szabad, hogy elégedettséggel töltsön el bennünket – tette hozzá az igazgatónő. – Mert mindig lehet mindent még jobban is csinálni. Szép eredményt értünk el, de megpróbálunk ennél is jobban teljesíteni azért, hogy a következő listán már az első ötven intézmény között szerepel­hessünk.

Comments are closed.