Strandok éjszakája lesz augusztus 1-jén

Legalább ötvenezer vendégre számítanak augusztus 1-jén, az idei Strandok éjszakája programsorozathoz csatlakozó fürdők és strandok, amelyek változatos programokkal, hosszabb nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várják a vendégeket – írja az MTI.

A látogatók augusztus első napján országszerte 49 helyszínen élvezhetik éjszaka a fürdők különleges szolgáltatásait, immár ötödik alkalommal – olvasható a Magyar Fürdőszövetség közleményében.

A helyszínek jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket élő koncertekkel, tűzzsonglőr-bemutatókkal, szaunaszeánszokkal, de számos helyen lesz hab-party, retro diszkó, fényfestés, lézer show, és aqua zumba is. A programhoz csatlakozott az újpesti Aquaworld is.

Aquaworld plakát/Forrás: Magyar Fürdőszövetség

Aquaworld plakát/Forrás: Magyar Fürdőszövetség

Az idei 49 helyszín rekordnak számít; az előző években a csatlakozó fürdők száma még sosem érte el a 40-et.
A részletes programokról a Fürdőszövetség weboldalán (http://www.furdoszovetseg.hu/hu/hirek/strandok-ejszakaja-2014.html) lehet tájékozódni.

Strandok Éjszakája a Római Strandfürdőn – Egy igazi latin este

Igazi latin stranddá változik augusztus elsején, pénteken a Római strandfürdő, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 10-ig áll majd a bál, és ahol a szervezők a csillagokat is lehozzák az égről – írja a Budapesti Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. a közleményében.

Standok éjszakája/Forrás: BGYH Zrt.

Standok éjszakája/Forrás: BGYH Zrt.

A Brazil Kulturális Központ táncosai ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják fel a közönség vérét, a bátrabbak velük együtt rázhatják. Aki a szamba, mambó és a salsa helyett inkább hűsölne, az a pálmafák és napernyők árnyékában élvezheti a Copacabana-t idéző hangulatot.

Ha valaki másfajta mozgásra vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes kipróbálni!

Standok éjszakája/Forrás: BGYH Zrt.

Standok éjszakája/Forrás: BGYH Zrt.

A lustábbaknak sem kell elkeseredni, mert őket egy profi masszőr várja egy kis egészséges kényeztetésre.

Az élményvadászok benevezhetnek a vízipisztoly csatára, a különcöknek a buborékfocit ajánljuk, ami a legújabb mókás őrület! A játékosok hatalmas buborékká válva kergetik a labdát, miközben ők talán még a focinál is többet gurulnak.

Este fél kilenckor pedig indul a csillagvadászat! Ezen az éjszakán intenzív csillaghullás várható – ám itt nemcsak az eget lesz érdemes csillagok után kutatva kémlelni, hanem a medencéket is! Kilenc órától pedig egy fergeteges brazil szamba és capoeira show zárja ezt a különleges strand napot.

A nap folyamán mindezek mellett a szerencsésebb vendégek ajándékokat és belépőjegyeket is nyerhetnek, amelyekkel máskor is élvezhetik a Római Strandfürdő élménymedencéjét, pezsgőztetőjét, csúszdaparkját vagy a játszóparadicsommá vált gyermekmedencéjét.

Comments are closed.