Sörfesztivál három napon át

A borús és viszonylag hűvös idő ellenére sikeres volt a háromnapos Mini Sörfesztivál a Gergő utcai Hörpentő sörözőben. A Pestújhelyi Napok programja részeként megvalósult, és a „Jöjjön ki Palotára” pályázat támogatásával létrejött rendezvénysorozatot Bitvai Nándor alpolgármester nyitotta meg. Az első napi előadások középpontjában természetesen a sör állt, majd a vendégeket bűvészműsor és showder klub szórakoztatta, az éjszakai nosztalgiát pedig Ponó István és zenekara biztosította.

Sörfesztivál/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Sörfesztivál/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Nagy sikert aratott a vendégek körében a május 31-ére szervezett játékos vetélkedősorozat, amelynek részeként „Ki tud többet a sörről?” totót és sörivó versenyt is szerveztek – tudtuk meg Kapuszta Csabától, a Hörpentő tulajdonosától. Az utolsó nap, június 1-jén délután pedig morzsaparti várta a fesztivál résztvevőit, a sör kedvelőit.

A rendezvény sikerén felbuzdulva a Hörpentő söröző máris készül új rendezvényére; augusztus 30-án egész napos utcabált terveznek a Gergő utcában, amely a család apraja-nagyjának érdekes és vidám szórakozást nyújtana.

Comments are closed.