Pályázat: kapd le a saját házicukid!

Átlagos olvasási idő: 2 perc

A Corvina Kiadó fotó- és filmpályázatot hirdet!

Olvastad már A házicukik mókás élete című könyvet? Sebaj, még pótolhatod! De addig is lehetsz kreatív: ha van egy (vagy több) igazán bolondos háziállatod, aki mellett soha nem lehet unatkozni, te vagy a mi emberünk! A házicuki lehet kutya, macska, nyúl, hörcsög, tengerimalac, ló, dinoszaurusz, akármi, a lényeg, hogy valami nagyon vicces dolgot csináljon a felvételen!

Készíts egy rövid filmet vagy képet kedvencedről, és töltsd fel a Facebook, Instagram vagy TikTok oldaladra. Ne felejtsd el megjelölni: #házicukik_mókás_élete  #corvinakiadó  #kedvenc_állatom!

A feltöltés után a fotót küldd el a koch.andrea@lira.hu e-mail címre, ha filmet csináltál, akkor a YouTube-ra is töltsd fel, és e-mailben küldd el a videó linkjét.

Díjazás 

  1. helyezett: 25.000 forint értékben választhat a Corvina Kiadó könyveiből 
  2. helyezett: 20.000 forint értékben választhat a Corvina Kiadó könyveiből
  3. helyezett: 15.000 forint értékben választhat a Corvina Kiadó könyveiből

Az első tíz helyezett megnyeri James Campbell – Rob Jones: A házicukik mókás élete című könyvét (fordította: Maros András).

Határidő

  1. november 19. 20:00 óra 

A pályázatok értékelése, díjazás

Zsűri:

Karcagi Klára, a Corvina Kiadó művészeti vezetője

Király Levente, a Corvina Kiadó igazgatója

Székelyhidi Zsolt, a Corvina Kiadó műszaki vezetője

A pályázatra beküldött képeket a Corvina Kiadó jogosult a honlapján, Facebook- és Instagramoldalán, az alkotó megnevezésével megjelentetni.

Mikor és hogyan lehet a pályázatot benyújtani? 

E-mailen a koch.andrea@lira.hu címre kell beküldeni „Házicukik pályázat” tárgyi megjelöléssel a fotókat és/vagy a film linkjét, valamint fel kell tölteni az alkotásokat a pályázó Facebook-, Instagram vagy TikTok-oldalára az alábbi hashtag jelzésekkel: #házicukik_mókás_élete  #corvinakiadó  #kedvencállatom

Ki pályázhat? 

A pályázaton 14. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. 

Fontos részletek

Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. Csak olyan fotóval vagy filmmel lehet pályázni, amit még nem publikáltak máshol. Egy pályázó maximum 2 képet (a képek 2-7 MB méretűek lehetnek, JPG formátumban) és 2 filmet (a film hossza max. 1 perces lehet) küldhet be.

A fotók manipulálása nem engedélyezett, azonban nem számít manipulálásnak a fekete-fehér fotó, a kis mértékű színkorrekció, és a kép kisebb megvágása. A filmnek legyen egy rövid és kifejező címe, és ez kerüljön fel a film elejére. Nem érdekes, hogy a film milyen technikával készül, azonban fontos, hogy a hang érthető, a kép jól látható legyen a külső szemlélő számára is. 

Nevezési díj nincs. 

Kérdés esetén a koch.andrea@lira.hu e-mail címre várják a leveleket. 

Comments are closed.