Ovis sportdélelőtt

Hosszú idő után ismét Kihívás napi rendezvényt tartottak a Rákospalotai Összevont Óvoda Szövőgyár utcai Tagóvodájában. Balla Béláné, az intézmény vezetője és az ovi közössége is nagyon várta már ezt a pillanatot.

Nagyon izgatottak vagyunk – mondta az intézményvezető közvetlenül a sportdélelőtt kezdete előtt –, mert a járvány miatt az elmúlt két évben nem volt lehetőségünk ilyen esemény rendezésére.

A programban a Szövőgyár utcai ovi hét csoportjának mind a 120 gyereke részt vett. Nekik egy három állomásból álló játékos feladatsort kellett teljesíteniük. A rendezésbe és a feladatok levezénylésébe szakemberek is besegítettek. Mátyás András, aki fejlesztő tornát tart az intézményben volt az egyik állomásfőnök, egy másik helyen Turcsik Gergő, a Budapesten működő La Escuela Futsal Club elnöke és edzője tartott labdás sorversenyt a gyerekeknek.

Nagyon örülök, hogy hosszú idő után egy ilyen eseményen részt vehetek – mondta Tóth Imre alpolgármester, aki a sportdélelőtt végén az érmeket és az okleveleket átadta a gyerekeknek. – A Kihívás Napjának nagy tradíciója van nálunk, Magyarország már 1991-ben csatlakozott ehhez a nemzetközi programhoz, és mi, itt a XV. kerületben azóta is kitartunk a mozgás népszerűsítése mellett.

Fotó: Nagy Botond, Csokonai Nonprofit Kft.Fotó: Nagy Botond, Csokonai Nonprofit Kft.

Comments are closed.