Ötszáz intézmény csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal sorozathoz

Ötszáz intézmény mintegy ezer programmal, többek közt táncházzal, koncerttel, színházi estekkel és gasztronómiai programokkal várja péntektől, február 13-ától vasárnapig, február 15-éig az érdeklődőket országszerte a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat keretében.

Magyarországi és határon túli közművelődési intézmények egyaránt várják a látogatókat sokszínű, ingyenes programokkal kül- és beltéren, nappal és éjszaka egyaránt – adta hírül a szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye.
Idén lesz kiállítás, sportesemény, farsangi mulatság és álarckészítés, de táncházzal, koncerttel, színházi estekkel és gasztronómiai programokkal is készülnek az intézmények.
A civil kezdeményezésből országos megmozdulássá nőtt programsorozat a Magyar Népművelők Egyesülete szervezésében, a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Kulturális Központok Országos Szövetsége és a Nemzeti Művelődési Intézet partnerségével, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával jön létre.
A települések szerint is kereshető programkínálatról a kulturhazak.hu oldalon lehet részletesebben tájékozódni, valamint ugyanitt lehet informálódni a fiataloknak meghirdetett fotó, flashmob, illetve reklámspot pályázatok részleteiről is.

Comments are closed.