Önkormányzati képviselői beszámolók

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Deschelák Károly (Mindenki a Tizenötödikért, 4. vk.)

Örök elégedetlenkedőként „kénytelen vagyok” jó hírekről beszámolni az elmúlt évből. Többéves küzdelem után, az itt élők kitartó segítségével, sikerült meggyőzni az illetékeseket, hogy további forgalomcsillapító eszközök szükségesek a környéken. A tervezés kész, tavasszal építik is a további fekvőrendőröket. Egy újabb járdaszakasz is megújult, sőt a Sódergödör lakótelepiek kérésére a Bányász park sem marad már vaksötét jövőre. Egy 8 méter széles kerékpársávval is gazdagabbak lettünk.

Továbbra is a mi játszóterünk a leggondozottabb, oda kértem most egy új, kényelmesebb fedett kiülőt is. A virágágyásaink pompásak, a fáink száma sokat bővült, köszönet a Palota Holdingnak. Persze félig üres a pohár, a Régi Fóti úti zebrák nem „okosodnak”, az útjaink gödrei csak lassan tünedeznek, rengeteg járdaszakasz vár még felújításra.

A kerületben, az erőfeszítések ellenére, kevésbé látszanak a fejlődés jelei, tény hogy a kormány extra adója jelentősen sújtja a kiadási oldalunkat, de egy piacibb szemléletű gazdaságpolitikával haladóbb pályára lehetne állni. Továbbra is azon vagyok, hogy ezt a progresszivitást képviseljem. Hiszem, hogy találunk jó megoldást a parkolásra, az uszodára vagy az egészségügyi intézetek bejelentkezési gondjaira.

Júniusában választások lesznek, szeretném továbbra is képviselni az itt élőket, van még tennivaló bőven a körzetben, és szükség van arra is, hogy fenntartható gazdasági fejlődéssel biztosítsuk a szociális jólétünket. Palota és haladás!

Comments are closed.