Önkormányzati képviselői beszámolók

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Tóth Imre (Mindenki a Tizenötödikért, 14. vk.)

A kormányzati büntető elvonások ellenére is, a költségvetés elfogadásával 2023-ban is megteremtettük a kerületünk biztonságos működéséhez szükséges stabil gazdasági hátteret. A fejlesztésekre szánt forrás biztosította mindhárom kerületrészben a felújítások és az új beruházások megkezdését. Újpalotai képviselőként ez a terület, és ezen belül választókörzetem fejlődése kiemelt szerepet töltött be munkámban. A parkolási gondok enyhítésére új parkolók épültek a Neptun utca és a Késmárk utca közötti szakaszon, és 2024-ben ezen a részen újabb parkolóhelyeket alakítunk ki.

Megújult a Drégelyvár utcai dühöngő és környezete, új eszközöket helyeztünk ki. A zöldfelületek karbantartása és a köztisztaság érdekében a szemeteskosarak ürítése, az eldobált és illegálisan lerakott szemét összeszedése, elszállítása rendszeresen megtörtént. Felszámoltuk a Körvasút soron a szelektívszigetet, és így megszűnt az illegális szemétlerakás is.

Munkám során sokan tiszteltek meg Önök közül a bizalmukkal, és fordultak hozzám a problémáikkal. Bízom benne, hogy idén is sikerül újabb fejlesztéseket megvalósítani lakókörnyezetünkben. Ezekhez köszönettel továbbra is várom észrevételeiket, javaslataikat!

Comments are closed.