Önkormányzati képviselői beszámolók

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Makai Ferenc (független, 12. vk.)

Az elmúlt évben is nagyon sok lakossági megkeresést igyekeztem a lehetőségeimhez mérten megoldani. Képviselői fogadóóráimat a lakosok igényéhez igazítottam. Több rászoruló családnak tudtam segítséget nyújtani a megfelelő fórumhoz irányítással, önkormányzati ügyintézéssel.

Rendszeres, aktív résztvevője voltam a bizottsági, illetve a testületi üléseknek. Hetente minimum kétszer bejártam a körzetemet, gondnokaimmal rendszeresen tartottam a kapcsolatot. Napi szinten figyelemmel követtem a fejlesztéseket és a problémás eseteket (például viharkárok, fakidőlés). Több alkalommal tartottunk szemétszedést a lakókkal és a civil szervezetekkel közösen az utcákon és a kiserdőben. Szomszédünnepet rendeztem a közösségépítés jegyében.

Körzetemben idén az alábbi fejlesztések valósultak meg: Erdőkerülő utca, Zsókavár utca felújítása, új parkolók kialakítása. A Szentmihályi út és a játszótér melletti fás liget kitakarítása. A 44-es számú nagy játszótéren új játszóelemek telepítése, padok cseréje. A Kőrakás park 35. mögötti közösségi kert teljes felújítása, a bevezető járda rendbe tétele, új szivattyú- és elektromos kiállás telepítése. Régi homokozók és környezetük megújítása, magaságyások, fák telepítése. Új padok, szemetesek, kültéri hamutartók kihelyezése. A Kőrakás parkban Budapest legnagyobb komplex, több korosztályos bringaparkja épült meg, kicsik és nagyok örömére. Köszönöm körzetem lakóinak, gondnokainak, közös képviselőinek a javaslatokat, észrevételeket!

Comments are closed.