Milyen legyen az új budapesti Duna-híd?

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Meghosszabbítottuk az Aquincumi híd vizsgálatáról szóló kérdőívünk kitöltési határidejét, így ezen a héten várjuk még a véleményeteket! – írta Balogh Samu Facebook oldalán.

A budapesti főpolgármester-helyettes azt is közölte, bár az Aquincumi híd megépítése régóta szerepel Budapest terveiben, nem gondolják, hogy egy terv, csak azért mert régi, feltétlenül jó is. Ezért elsőként leporolják a régi terveket és megvizsgálják, hogy a 40-50 éve elképzelt megoldások ma is érvényesek-e.

Minden érintett véleményére kíváncsiak vagyunk – olvasható a bejegyzésben. – Töltsétek ki a kérdőívet, aminek az eredményeit megkapják a vizsgálatok végző tervezők is, így a visszajelzéseket már a munka legelejétől figyelembe tudjuk venni.

Ki lehet kombinálni a megközelítési lehetőségeket (térkép: index.hu)

Arra, hogy miért fontos ez, azt felelte, „minden nagyberuházás jár olykor konfliktusokkal. Csak akkor van esély mindenki számára elfogadható kompromisszumokat találni, ha már a legelején, a célok megfogalmazásakor is nyitottak vagyunk az emberek véleményére.”

Aki el szeretné mondani a XV. kerületi közlekedést is érintő hídtervekkel kapcsolatosan a véleményét, itt teheti meg. (PP, Periszkóp Palotán, Rab László, 2022. május 19.)

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.