MIÉNK A PÁLYA – I. Műfüves Labdarúgó Villámtorna

A XV. kerületi Önkormányzat, az Ifjúsági és Sportközpont, valamint a REAC Sportiskola Sport Egyesület első alkalommal rendezi meg az amatőr műfüves kispályás labdarúgó villámtornát.

Műfüves foci, archív/Fotó: XV Média, Vargosz

Műfüves foci, archív/Fotó: XV Média, Vargosz

A kétnapos nagyszabású szabadidős kerületi sporteseményt három korcsoportban – óvodások, gyermekek (14 év alattiak) és felnőttek (14 év felettiek) részére – hat helyszínen, összesen kilenc pályán szervezzük.

2014. szeptember 27-én 9 órától kezdődnek a selejtezők. A gyermekek a Czabán iskola műfüves pályáján, a felnőttek a Hartyán, Kontyfa, Szent Korona, László Gyula általános iskolák, valamint a Pestújhelyi Közösségi Ház Műfüves pályáján küzdhetnek a döntőbe jutásért.

Szeptember 28-án 9 órától – az előző játéknapon továbbjutott – 6 gyermek és 15 felnőtt csapat mérkőzik a bajnoki címért. A döntők helyszíne a Budai II. László Stadion.

A mérkőzéseket hivatásos játékvezetők vezetik.

Az óvodás korosztály részére a döntő napján 10 órától meghívásos tornát szervezünk 6 csapat részvételével, melynek helyszíne a Budai II. László Stadion.

Nevezni lehet előzetesen: grundfoci@reacsportiskola.hu e-mail címen, illetve a selejtezők napján, a helyszíneken 8-8.45 óráig.

Nevezhető csapatlétszám: 8 fő, melyből 5fő mezőnyjátékos és 1fő kapus lehet egyszerre a pályán.

Nevezési díj nincs.

Versenykiírás és nevezési lap letölthető: www.bpxv.hu honlapról.

Várjuk iskolai, munkahelyi, családi csapatok, illetve baráti társaságok jelentkezését.

A rendezők mind a három korosztályban az első hat helyezett csapatot díjazzák.

Ifjúsági és Sportközpont

 

 

 

Comments are closed.