Maratonfutás a beteg gyerekekért

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Beke Károly, a Csokonai Nonprofit Kft. ügyvezetője október 15-én rajthoz áll a 38. Budapest Spar Maratonon. A 42195 méteres távot ezúttal azonban nemcsak kihívásból, hanem segítő szándékkal is szeretné majd lefutni.

Valóban így van, hisz magam is csatlakoztam az Élménykülönítményhez, amelynek tagjai a több mint 42 km-es vállalásukkal, illetve az ahhoz szükséges több hetes felkészüléssel a Bátor Tábor Alapítványnak segítenek abban, hogy minél több élményterápiás programmal ajándékozzák meg a beteg, rászoruló gyerekeket.

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta nyújt élményeket súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak, illetve azoknak a családoknak is, akik már elveszítették a gyermeküket. Ezeknek a terápiás programoknak a célja, hogy erőt és bátorságot adjanak a nehéz helyzetben levő gyerekeknek és felnőtteknek.

Ez egy olyan cél, amelyért érdemes futni. De, az, hogy én felkészülök, és lefutom a maratont, még kevés a segítségnyújtáshoz. Ezért azt kérem a kerületi vállalkozóktól, a kerületi lakosoktól, hogy támogassák a kezdeményezésemet, és vagy az elmenykulonitmeny.hu oldalon keresztül, vagy a kerület rendezvényein személyesen is ezt a vállalást. A cél, hogy mi, XV. kerületiek legalább 500.000 Ft-ot gyűjtsünk össze a beteg gyerekek élményterápiájához. Ezért a célért érdemes lesz futni!

Beke Károly nem először fut már jótékony célért. Kilenc évvel ezelőtt szintén a Bátor Tábor támogatása érdekében vállalkozott egy hasonlóan nagy kalandra. Akkor nemcsak egyéniben, hanem csapatban is teljesítette a maratoni távot, ezzel pedig közel másfél milliót sikerült összegyűjtenie az alapítvány számára.

Beke Károly kezdeményezését ide kattintva támogathatják.

 

Fotó: Gordon Eszter/Csokonai15

Comments are closed.