Jubileumi túra

Tizedik alkalommal rendezi meg a XV. kerületi Természetjáró napot a XV. Kerületi Természetbarát Bizottság, az Északi Fény Természetjáró Egyesület és az Unilever Tömegsport Egyesület a kerületi önkormányzat támogatásával.

Északi Fény Természetjáró Egyesület honlap

Északi Fény Természetjáró Egyesület honlap

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, aki kedvet érez a kellemes gyaloglás, a természetjáró ismeretek játékos formában való bővítése, a testi-lelki felüdülés iránt. A program május 24-én 9 órakor kezdődik, a találkozó a Szentmihályi úton, a Kőrakás parkkal szemben, a Szánkódombnál, a „XV. kerület” táblával jelölt pavilonnál lesz.
A részt vevő csapatoknak az erdő tanösvényén kell végigmenniük, a célban zsíros kenyér, csokoládé és üdítő várja a gyaloglókat. Az eredményhirdetés – a csapatok beérkezésétől függően – délután 1 és 2 óra között lesz, a legjobb eredményt elérő csapatok díjazásban részesülnek.
Bővebb információ a www.unileversport.hu oldalon található, a programról érdeklődni Reményi Páltól a 06 20 950 9491-es, vagy Mecsnóber Attilától a 305 2472-es számon lehet.

Comments are closed.