Játékos suliváró a Neptunban

Játékos iskola-előkészítő foglalkozásokat tart a Neptun Általános Iskola január 20-ától április 14-éig. Minden második kedden délután fél 5-től negyed 6-ig változó tematikájú foglalkozásokkal várják a leendő iskolásokat.

A bemutatkozás után január 20-án mozgásos-zenés játékfejlesztés, február 3-án játékos angol foglalkozás és kreativitást fejlesztő drámajáték, február 17-én játékos német és kézműves foglalkozás, március 3-án anyanyelvi és matematikai foglalkozások, valamint képesség- és készségfejlesztő játékok várják a nagycsoportosokat. Az iskola március 17-én 8 és 11 óra között nyílt napot tart. Március 31-én kézműves foglalkozás, április 14-én pedig különleges sport- és mozgásfejlesztő eszközökkel mozgásos játékok lesznek.

A foglalkozások idején a szülők rövid előadásokat hallgathatnak a kisiskoláskor sajátosságairól, az iskolakezdés problémáiról, az otthoni tanulási technikákról, a készségfejlesztési lehetőségekről. Mindezek mellett kötetlenül beszélgethetnek az iskola tanulás- és mozgásfejlesztő pedagógusával, logopédusával és pszichológusával.

Comments are closed.