Indul az Arany Violin énekverseny

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Csomópont Program felkarolja, támogatja és lehetőséget ad azoknak a tehetséges fiataloknak, akik valamiért nem felelnek meg a média által generált elvárásoknak, így máshol nem kapnak bemutatkozási lehetőséget. Ennek szellemében hirdette meg az Arany Violin énekversenyt, amelyre a csomopontok.hu weboldalon, a Jelentkezés gombra kattintva lehet regisztrálni – derült ki a Csomópont közleményéből.

A nyilvános válogatás március 29-én délután 2 órakor kezdődik az Újpalotai Közösségi Házban (Száraznád utca 5.), a regisztráció délután 1 és 2 óra között lesz. Minden versenyzőnek magával kell hoznia fényképes igazolványát, 18 évesnél fiatalabb indulóknak a szülői beleegyezői nyilatkozatot, valamint az általa kiválasztott 2-3 dal zenei alapját pendrive-on vagy audio formátumú CD-n.

A zsűri tagjai: Csóka Anita operaénekes magántanár, zeneszöveg.hu munkatársa; Csordás Tibor, a Fight Club frontembere; Kecskés Tibor, azaz Kefír, a V-tech frontembere; Hastó Zsolt, a Steel Orange ütőse; valamint Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja Főszervezője.

Az elődöntő április 26-án, szombaton lesz délután 2 órától, a legjobb tizenkét versenyző pedig a május 1-jei döntőn mérheti össze énektudását.

A döntőbe kerülő versenyzők lehetőséget kapnak a Csomópont Programban is, emellett a neves zsűri tagjaival közös fellépési lehetőségek várnak rájuk. A legjobb tizenkét nevező közös lemezt is készíthet, melynek anyagát szeptember 13-án, a Magyar Dal Napja rendezvénysorozat keretein belül a Fő téren mutatják be az énekes palánták.

A versennyel kapcsolatban további információkért a szervezőkhöz a csomoppponttehetseg@gmail.com e-mail címen lehet fordulni.

Comments are closed.