Idén is lakossági önerős járdafelújítási pályázat

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata a település járdáinak felújítása, fejlesztése érdekében idén is meghirdeti a lakosság körében nagy népszerűségnek örvendő lakossági önerős járdafelújítási pályázatát.

A pályázat célja, hogy a pályázók kezdeményezésére a XV. kerület közigazgatási területén az általuk megjelölt ingatlanok előtt található rossz műszaki és esztétikai állapotú járdaszakaszok teljes szerkezeti felújítása megvalósulhasson, az adott ingatlan teljes hosszában. Ennek költségéhez a pályázók egy kisebb mértékű önerő befizetésével járulnak hozzá. A pályázat keretösszege idén nettó 100 millió forint. A pályázati önerő mértéke 3000 Ft/ m².

A pályázat beadásának határideje: 2023. április 30. A rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésekor a pályázat lezárásra kerül.

A pályázati adatlapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata, valamint a Városgazdálkodási Főosztály a palyazatvgf@bpxv.hu e-mail címen fogadja.

A pályázati kiírás és a részvételhez szükséges pályázati adatlap letölthető a Polgármesteri Hivatal honlapjáról (www.bpxv.hu).

 

Comments are closed.