Gyereknap az Árendásban

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Hosszú idő után végre időben tudott gyereknapot tartani a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete. Tavaly és tavalyelőtt ugyanis a pandémia és az egészségügyi korlátozások miatt nem volt lehetőségük május utolsó hétvégéjén ünnepelni a gyerekeket.

Idén május utolsó hétvégéjén vártak mindenkit az Árendás közbe. Technikai nehézséggel indult a nap. Az elektromos rendszer nem bírta el a légvárat és a többi eszközt. Végül Makai Ferenc, a körzet önkormányzati képviselője tudott segítséget szerezni: a Gazdasági Működtetési Központ ugyanis rövid időn belül a helyszínre szállított egy nagy teljesítményű aggregátort, így elhárult az akadály a gyereknap elől.

„Nagyon vártuk már ezt az eseményt, amellyel a nyári programjainkat is megnyitjuk. Idén is sokan támogattak bennünket, és nekik köszönhetően gazdag programkínálattal tudtunk készülni” mondta Perczel Tímea, az egyesület elnöke.

„Örömmel támogatjuk az egyesület munkáját és örömmel támogattuk ezt a rendezvényt is. Bízunk benne, hogy az idei gyereknap legalább annyira jól sikerül majd, mint amennyire jól sikerültek a korábbiak is” – mondta Tóth Imre alpolgármester megnyitó beszédében.

A színpadon egymást váltották a zenés, táncos és egyéb bemutatók. A programban volt zumba, harcművészet (Muay thai-boksz), kutyás bemutató, sportesemények, ezen kívül hennafestés, arcfestés, rendőr- és mentőautó kipróbálása, és a támogatók jóvoltából több kondérban is ételt főztek. A rendezvényen végül több, mint négyszázan voltak.

Comments are closed.