Fessünk kifulladásig!

Szeretsz alkotni, rajzolni netán táncolni? Mindezt egyszerre is kipróbálhatod április 12-én a Rákospalotai Meixner Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Fest a kerület című programján. Az intézmény szakemberei idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal szerveznek olyan rendezvényt, amely egyesíti a művészeti ágakat és összekovácsolja a közösségeket.

A költészet napjához kapcsolódó esemény egyben a Táncol a kerület produkció társrendezvénye is, így a programkínálat igencsak sokrétegű. Március 24-ig jelentkezhetnek a kerületi oktatási intézmények növendékei a versíró- és versillusztrációs pályázatra, amelyet ez alkalomból hirdetett meg az iskola. Különlegessége, hogy alsó tagozatosok munkáit is várják a szervezők, a legjobbakból pedig kiállítás nyílik.

Pályázati kiírás

Pályázati kiírás

Az ünnepélyes eredményhirdetés minden bizonnyal felejthetetlen emlék lesz minden tanuló számára április 12-én, hiszen délelőtt előkerülnek a festőecsetek és kifulladásig alkothatnak a kis művészek. Mindemellett a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes táncháza, vidám muzsika, sok kézművesedés és megannyi meglepetés várja az érdeklődőket. A rendezvény ingyenes, azonban a becsületkasszába mindenki szíve szerint támogathatja a kezdeményezést.

Bővebb információ http://www.meixneriskola.hu

Comments are closed.