Házi kedvenceké volt a főszerep november 14-én a Felsőkert utcai kutyás sportpályán. A rengeteg szórakoztató program mellett a jótékonykodnak is kiemelt szerep jutott. 

Az Országos Munkakutya Sport Egyesület ugyanis az esemény belépőjegyeinek, illetve a nevezési díjak árából befolyt összeggel a Bárka Átmeneti Állatotthon melegedőjének felújítását támogatja.

Ezen a napon a gazdiknak is jócskán kijutott a mozgásból, számos kutyás sport kipróbálása mellett lelkesen biztatták a négylábúakat a különböző ügyességi versenyeken is. A standokon kutyás felszerelések, állateledel és egyéb kiegészítők várta az érdeklődőket. Miközben konzultációra is volt lehetőség fizioterápia, masszázs, kutyakozmetikus, állatorvos állt a résztvevők rendelkezésére.

Fotó: XVMÉDIA, Nagy Botond

Aki pedig Mikulásra a csizmádba egy szép serleget is szeretne jelentkezzen az idei utolsó baráti megmérettetésre, melyet december 5-én szintén a kerületi  Országos Munkakutya SE vizsgaközpont és kutyaiskola sportpályán,  a Felsőkert utca 2. szám alatt tartanak.

Nevezéseket a Mikulás kupára december 2-ig fogadnak az alábbi linken:

https://forms.gle/p1BPfKP9YLzpkBSM8

Comments are closed.