Díjazták a segítőkészséget a szociális munka napján

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Elismeréseket adtak át november 17-én, a szociális munka napja alkalmából a hivatalban. Ezen a napon minden évben a támogatásra és segítségre szorulókért dolgozó szakembereknek mondanak köszönetet.

– A kerületi önkormányzat tisztségviselői, vezetői keresik azokat a megoldásokat, amikkel a jövőben még jobban megbecsülhetik a szakma iránt elkötelezett dolgozókat – mondta Hajdu László polgármester a kerületi ünnepségen. – Számunkra fontos, hogy legyen jövőképe a szociális szakembereknek, fontos, hogy legyenek erőtartalékaik a folyamatosan nehezedő és egyre összetettebb feladataikhoz.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

A kerületi ünnepségen ezt követően a szociális területen hosszú ideje a kerületben dolgozókat, a nyugdíjba vonuló szakembereket jutalmazták, illetve az Év Szociális Munkása díjat is átadták.

Huszonöt éves jubileumi kitüntetésben részesült Bozsik Brigitta, Csíki Rozália,  Jobbágy Mária, Szabóné Busi Julianna és Százné Orosz Krisztina, Vad Sándor Ferencné. Molnárné Csillag Mirna és Nagy Katalin a 30 éves munkaviszonyáért, Kató Lászlóné a 35, Dányiné Utasi Edit pedig a 40 évesért részesült jutalomban. Nyugdíjba vonulása alkalmából Tarjányi Istvánnét köszöntötték. Az Év Szociális Munkása díjat idén Boros Tibor, Flóra Anita, Glódiné Major Erzsébet, Gruber Gábor, Gyulai Rita, Pauli László vehették át.

Az ünnepségen a szociális területen az önkormányzattal együttműködő Szociális és Rehabilitációs Alapítvány három munkatársát, Gosztonyi Ágnest, Hegedűs Jánosné Vass Mónikát és Pápai Tamást is köszöntötték.

Comments are closed.