Diákra hangolva – tehetségkutató verseny középiskolásoknak

14-19 éves fővárosi középiskolás diákoknak hirdetett tehetségkutató versenyt négy kategóriában a Főpolgármesteri Hivatal. A döntőt április 10-én délután 2 órakor rendezik a Budapesti Művelődési Központban (XI., Etele út 55.).

  • Kategóriák

Tánc: műfajtól független, egyéni és csoportos táncprodukciók (maximum 12 fő/csapat)

Vers- és prózamondás: szerzőtől és műfajtól független

Ének-zene: egyéni hangszeres zene vagy egyéni illetve csoportos ének hangszeres kísérettel vagy hangszeres kíséret nélkül, zenei alapról

Egyéb: minden, ami az előző három kategóriába nem sorolható (pl. artista szám, stand-up comedy, pantomim, bűvészet stb.)

  • Díjazás – Kategóriánkénti I-III. helyezett

I. helyezett 20.000 Ft értékű kultúra utalvány

II. helyezett 15.000 Ft értékű kultúra utalvány

III. helyezett 10.000 Ft értékű kultúra utalvány

Közönségdíj 20.000 Ft értékű kultúra utalvány

  • Jelentkezés feltételei

A versenyre 14-19 éves fővárosi székhellyel vagy telephellyel rendelkező középfokú iskolák és kollégiumok diákjai jelentkezhetnek.

Egy maximum 5 perces produkcióról készített internetre feltöltött, színpadképes minőségű videofelvétel beküldése (melynek webcímét a jelentkezési lapon kell belinkelve megadni).

A Budapest Főváros Önkormányzata (www.budapest.hu) és az Iskolakapun Kívüli Program Facebook weboldalán megadott és hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap elküldése 2015. március 8-ig az ifjusag@budapest.hu címre.

Információ: Ulrich Zita (06-1-999-9119; Ulrich.Zita@budapest.hu)

Comments are closed.